Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- بحران شیوع کرونا لیگ های معتبر اروپا را به تعطیلی کشانده و مشخص نیست چه زمانی دوباره شاهد برگزاری بازی های فوتبال در این قاره خواهیم بود.
به گزارش آریا، اخیرا خبر ممنوعیت انجام بازی های فوتبال در هلند تا ماه سپتامبر منتشر شده است. این یعنی عملا امکان ادامه بازی های فصل جاری لیگ هلند وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به نقل از گل، لیگ هلند در فصل جاری به پایان رسید. آژاکس در حال حاضر تیم صدرنشین جدول رده بندی لیگ هلند است ولی به عنوان قهرمان فصل جاری انتخاب نشد. تصمیم کمیته اجرایی یوفا هم بر این است که اگر امکان ادامه بازی های لیگ وجود نداشته باشد، جدول فصل 2019-2020 به عنوان ملاک در نظر گرفته شود. بدین ترتیب آژاکس فصل آینده در دور آخر پلی آف لیگ قهرمانان اروپا حاضر می شود. آلکمار (هم امتیاز با آژاکس) هم باید در دور دوم پلی آف این رقابت ها به میدان برود. فاینورد تیم سوم جدول است و فصل بعد در لیگ اروپا حاضر می شود. آیندهوون و ویلم هم به ترتیب در دور سوم و دوم پلی آف لیگ اروپا به میدان می روند.
هیچ تیمی سقوط نمی کند. دن هاگ و والویک تیم های قعرنشین جدول رده بندی لیگ هلند هستند و فصل بعد هم در این تورنمنت حضور خواهند داشت. فدراسیون فوتبال هلند تصمیم گرفته در این فصل و در این شرایط خاص، نه تیمی به سطح اول فوتبال این کشور صعود کند و نه تیمی سقوط کند. این تصمیم دیروز (جمعه) اتخاذ شده و از باشگاه ها در این زمینه رای گیری شده است.
فقط در شرایط زیر است که مسئولان برگزاری لیگ در کشورهای اروپا می توانند رقابت های باشگاهی فصل جاری را لغو کنند:
- دستور رسمی منع برگزاری رقابت های ورزشی در یک کشور که باعث شود فرصتی برای به پایان رساندن فصل جاری رقابت ها قبل از شروع فصل بعد وجود نداشته باشد.
- مشکلات بزرگ اقتصادی که ادامه دادن رقابت های فصل جاری را غیرممکن کند.
اگر لیگ داخلی یک کشور اروپایی به خاطر دلایل فوق لغو شود، یوفا از مسئولان برگزاری آن لیگ می خواهد تیم هایی که سهمیه حضور در رقابت های اروپایی 2020-2021 را کسب می کنند براساس برتری در رقابت های فصل 2019-2020 انتخاب شوند:
- روش انتخاب تیم ها باید بی طرفانه، شفاف و بدون تبعیض باشد.
- مقامات مسئول در کشور موردنظر باید تصمیم نهایی در مورد انتخاب تیم ها را تایید کنند.
به دنبال شیوع ویروس کرونا، لیگ هلند به عنوان اولین رقابت در بین لیگ های معتبر اروپایی رسماً لغو شد و نیمه تمام ماند. تا پایان هفته بیست و پنجم و در فاصله 9 هفته تا اتمام فصل، آژاکس و آلکمار با 56 امتیاز صدرنشین بودند اما آژاکس به دلیل تفاضل گل بهتر در رتبه نخست قرار داشت. (+45 در مقابل +37) گفتنی است تیم اریک تن هاخ هر دو بازی رفت و برگشت خود مقابل آلکمار را واگذار کرده بود.
پس از لغو لیگ؛ وبسایت رسمی باشگاه آژاکس در بیانیه ای نوشت: فصل بدون قهرمان به پایان رسید. صدر جدول هستیم اما قهرمان نشدیم. همین ...
اولویت های جامعه را درک می کنیم. ما نمی توانیم خود را بالاتر از اولویت های جامعه قرار بدهیم. دوست داشتیم به زمین برگردیم و قهرمان شویم اما متاسفانه این شانس از ما گرفته شد. ناراحت هستیم اما درک می کنیم. سلامتی جامعه مهم تر است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: لیگ هلند بدون معرفی قهرمان باشگاه آژاکس رقابت ها لیگ هلند فصل جاری تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۰۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در شروع۱۴۰۳/ تراز تجاری با و بدون نفت مثبت شد

گمرک ایران اعلام کرد: تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش تابناک اقتصادی؛ از مجموع صادرات و واردات کشور ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکیست، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

براساس این گزارش، ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش با اشاره به اینکه ۳ قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده‌ترین مقاصد کالا‌های صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این ۷ کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالا‌های پتروشیمی ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالا‌های صادراتی، گاز‌های نفتی و هیدروکربور‌های گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

این گزارش در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری می‌افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار ۳ قلم عمده کالا‌های وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالا‌های وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

بر اساس این گزارش، ۷ کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.

میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسید.

دیگر خبرها

  • قهرمان لیگ هلند فردا مشخص می‌شود
  • علی امیریان قهرمان ۸۰۰ متر شد
  • چادرملو قهرمان نیم فصل اول اسلحه اپه آقایان شد
  • چادرملو، قهرمان نیم‌فصل اول لیگ شمشیربازی اپه آقایان
  • با معرفی تیم‌های قهرمان؛ مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی به پایان رسید
  • فرهنگیان به‌عنوان قهرمان ملی معرفی شوند
  • پاس قم فاتح لیگ برتر کاراته/ قهرمان لیگ آینده سازان معرفی شد
  • پیش‌بینی ژوزه مورینیو: یکی از این سه تیم قهرمان یورو 2024 می‌شود
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در شروع۱۴۰۳/ تراز تجاری با و بدون نفت مثبت شد
  • برای برد مقابل پرسپولیس آمده بودیم/می‌توانستیم در فصل جاری با فاصله ۱۰ امتیازی قهرمان شویم